Consultancy en kwaliteitszorg

Purple Q

Kwaliteitszorg

Purple Q geeft gespecialiseerd advies op het vlak van kwaliteitszorg en GxP. Het werkterrein van Purple Q bestaat uit producenten van farmaceutische en veterinaire geneesmiddelen, klinisch studie materiaal, medische hulpmiddelen en (bulk-) grondstoffen. Onze consultancydiensten worden derhalve aangeboden aan apotheken, ziekenhuisapotheken en groothandelaren die gebruik willen maken van onze expertise. Wij bieden ondersteuning bij het invoeren, onderhouden en verbeteren van de kwaliteitssystemen in al zijn facetten.

Onze consultants
Op basis van expertise en jarenlange ervaring geven onze consultants professioneel advies, ondersteuning en begeleiding aan onze klanten.

Klanten
Onze klanten zijn producenten van farmaceutische en veterinaire producten, klinisch studiemateriaal, medische hulpmiddelen en (bulk-) grondstoffen voor de farmaceutische industrie.  Daarnaast leveren wij bijvoorbeeld ook diensten aan apotheken, ziekenhuisapotheken, groothandelaren en distributeurs van geneesmiddelen.

Bekijk hier

De werkzaamheden

Onze consultants kunnen u advies geven en helpen bij tal van onderwerpen met betrekking tot GMP, GDP en GxP in het algemeen.

Een greep uit de talloze mogelijkheden:

  • Het bieden van ondersteuning bij GMP – of GDP-certificeringtrajecten;
  • Het doorlichten en waar nodig verbeteren van uw kwaliteitssysteem, zodat u een komende inspectie met vertrouwen tegemoet kunt zien.
  • Het adviseren bij het ontwerpen van uw nieuwe productiefaciliteit, of het verbeteren van uw bestaande faciliteit;
  • Het opstellen van validatieplannen en bieden van ondersteuning bij de uitvoering van validaties en reviewen van de validatierapporten;
  • Het uitvoeren van in- en externe audits
  • Het opstellen van een opleidingsbeleid, opleidingsplan en het daadwerkelijk opleiden van uw medewerkers;
  • Het opstellen van procedures en werkinstructies en/of deze beoordelen;
  • Het geven van ondersteuning bij het implementeren van onderdelen van het kwaliteitssysteem zoals: risicomanagement, change control, deviation control en CAPA.

Als u geïnteresseerd bent in onze dienstverlening, neem dan contact met ons op door het onderstaande contact formulier in te vullen. Binnen 15 uur ontvangt u  een reactie van ons.

Neem contact op

Stel ons uw vraag

Vrijblijvend meer informatie ontvangen?

Wij nemen uw vraag(stuk) serieus en reageren altijd binnen 15 uur.

Handige links

Algemene voorwaarden

Privacy- en cookiebeleid

Bedrijfsgegevens

Purple Q B.V.

Telefoon:
085-3019709

E-mail:
info@purple-q.nl

Adres:
1e Energieweg 13
9301 LK  Roden

©2024 Purple Q B.V. - Alle rechten voorbehouden
Kvk: 82509514