Monitoringssysteem

Purple Q Monitoringsysteem

Betrouwbare real time monitoring en bewaking
van uw research- en productiemateriaal

Hoge kwaliteitsnormen in R&D, productie en opslag vereisen een stabiel en betrouwbaar monitoringsysteem. Monitoring Systemen van Purple Q documenteert en visualiseert alle benodigde meetgegevens in één systeem.

De gegevens zijn altijd en overal toegankelijk via pc, tablet of smartphone. Het monitoringsysteem bewaakt parameters zoals relatieve vochtigheid, temperatuur, CO2, drukverschillen, particle counting en nog veel meer. Daarnaast biedt het maximale flexibiliteit en is het veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken.

Het Monitoring System van Purple Q is een modulair systeem van hardware-elementen en web gebaseerde software. Het biedt maximale flexibiliteit bij de installatie en zorgt voor direct beschikbare gegevens. Het realtime monitoringsysteem registreert metingen van alle type sensoren, ook van derden. Deze informatie is alleen voor geautoriseerde gebruikers beschikbaar.

Purple Q – Real time monitoring

Voldoet aan compliance eisen
van vandaag en morgen

Het Monitoring System van Purple Q is een bijzonder flexibel bewakingssysteem, wat voldoet aan de huidige compliance eisen voor zowel grote als kleine organisaties. De real-time monitoring past de toepassingen van Purple Q  naadloos aan naar uw kwaliteitseisen en processen, voor zowel interne als externe compliance en validatie: FDA 21 CFR part 11, GMP, GLP, GAMP, HACCP compliant

Als u geïnteresseerd bent in onze dienstverlening, neem dan contact met ons op door het onderstaande contact formulier in te vullen. Binnen 15 uur ontvangt u  een reactie van ons.

Neem contact op

Stel ons uw vraag

Vrijblijvend meer informatie ontvangen?

Wij nemen uw vraag(stuk) serieus en reageren altijd binnen 15 uur.

Handige links

Algemene voorwaarden

Privacy- en cookiebeleid

Bedrijfsgegevens

Purple Q B.V.

Telefoon:
085-3019709

E-mail:
info@purple-q.nl

Adres:
1e Energieweg 13
9301 LK  Roden

©2024 Purple Q B.V. - Alle rechten voorbehouden
Kvk: 82509514